WK 2014: Brazilië - Nederland in FIFA 14

Geplaatst:
Aangepast: 9 maart 2024 12:59

We hoeven er niet te lang bij stil te staan, maar het Nederlands elftal heeft de finale van het WK in 2014 helaas net niet weten te bereiken. Als troost mogen ze vanavond nog even aan de bak tegen gastland Brazilië, om alsnog te strijden voor een ondankbare plek op het podium. Justin en Yordi steunen Oranje uiteraard door dik en dun, dus zij spelen, zoals je ondertussen al wel gewend bent, Brazilië - Nederland alvast in de WK-modus van FIFA 14 op de PlayStation 4. Laten we hopen dat we vanavond van Brazilië weten te winnen, om het toernooi toch met een goed gevoel af te sluiten.

De wedstrijd om de derde en vierde plaats zal vanavond om 22.00 uur worden gespeeld. Echte Hollanders moedigen Oranje natuurlijk ook vanavond gewoon weer aan, wij doen dat in ieder geval wel!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot 2014 FIFA World Cup Brazil

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

17 april 2014

Ontwikkelaar

EA Canada

Gameliner Awards

-

Lees meer