WK 2014: Nederland - Argentinië in FIFA 14

Geplaatst:
Aangepast: 9 maart 2024 13:14

Nederland - Costa Rica was een draak van een wedstrijd. De bal wilde er in de officiële speeltijd niet in en ook in de verlenging wist de bal het net niet te vinden. Gelukkig zaten Justin en Yordi er deze keer weer naast, want in plaats van een nederlaag, pakte de strafschoppenreeks een keer goed uit voor het Nederlands elftal en hebben we in ieder geval de halve finale van het WK bereikt. Morgen moet Oranje alweer aan de bak tegen Argentinië, een sterk voetballand, dat dit WK toch nog niet erg veel heeft laten zien. Of Justin en Yordi de einduitslag in de WK-modus van FIFA 14 op de PlayStation 4 deze keer wel juist weten te voorspellen, zie je uiteraard hieronder.

Onze geschreven Voorspelling van de wedstrijd tegen Argentinië kun je uiteraard morgen om 10.00 uur weer verwachten, om wederom een half etmaal later, om 22.00 uur, plaats te nemen voor de tv. Oranje kan vervolgens geschiedenis schrijven door, net als vier jaar geleden, de finale van het WK voetbal te bereiken.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot 2014 FIFA World Cup Brazil

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

17 april 2014

Ontwikkelaar

EA Canada

Gameliner Awards

-

Lees meer