WK 2014: Nederland - Costa Rica in FIFA 14

Geplaatst:
Aangepast: 9 maart 2024 13:14

Afgelopen zondag hadden we het erg moeilijk tegen Mexico. Uiteindelijk gebruikten we, als echte Duitsers, de laatste paar minuten om onze oranje stempel op de wedstrijd te drukken. Justin en Yordi zaten echter zonder enige spanning te kijken, want zij voorspelden in hun eerdere video al dat Oranje met 2-1 zou gaan winnen. Ook dit keer hebben ze weer een poging gedaan om het Nederlands elftal in de WK-modus van FIFA 14 op de PlayStation 4 naar een overwinning op Costa Rica te loodsen. Laten we hopen dat dit wederom een goede afloop kent en we zonder zorgen door kunnen huppelen richting de halve finale.

Morgen om 10.00 uur kun je onze geschreven Voorspelling van de wedstrijd weer verwachten, om een half etmaal later, om 22.00 uur, plaats te nemen voor de tv en Oranje naar de overwinning te schreeuwen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot 2014 FIFA World Cup Brazil

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

17 april 2014

Ontwikkelaar

EA Canada

Gameliner Awards

-

Lees meer