Films: Horrorgame Martha Is Dead krijgt een eigen film

Geplaatst:

De psychologische horrorgame Martha Is Dead van het Italiaanse LKA wordt verfilmd. De Zweedse filmproducent Studios Extraordinaires heeft de taak op zich genomen om het verhaal omtrent Giuliana - welke de mysterieuze dood van haar tweelingzus Martha in het door WW2 geteisterde Toscane onderzoekt - naar het witte doek te brengen.

In 2022 prees Eilish Marta Is Dead nog om diens goede sfeer, al waren het de warrige narratief en het afgeraffelde einde die uiteindelijk de score reduceerde naar drie sterren in haar Martha Is Dead review. Studios Extraordinaires' André Hedentoft en Andreas Troedsson zagen dat toch net even wat anders en zijn van mening dat Martha Is Dead narratief zo sterk is, dat het een verfilming verdient.

’Martha Is Dead’ is a narrative masterpiece, expertly weaving a spellbinding murder mystery from a young woman’s perspective in a way that’s never been done before. We’re eager to bring this haunting tale to life, offering both fans and newcomers a cinematic tour-de-force, while staying true to the game’s soul-stirring essence.”

Wanneer de Martha Is Dead film verschijnt is nog onduidelijk.

Bron: Wired Productions
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Martha Is Dead

Series

-

Uitgever

Wired Productions

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

24 februari 2022

Ontwikkelaar

LKA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord