Martha Is Dead

  • Ontwikkelaar LKA
  • Eerste releasedatum 24 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Martha is Dead mist content op PlayStation 4 en 5

Wie de volledige Martha is Dead-ervaring wilt meekrijgen, kan de game beter op de Xbox of pc spelen. Martha is Dead mist content op de PlayStation 4 en 5.

Met pijn in het hart deelt het officiële Twitter-account van Martha is Dead dat de game op de PlayStation 4 en 5 content mist. Dit lijkt een spontane beslissing te zijn geweest. Alhoewel de releasedatum van Martha is Dead namelijk nog steeds vaststaat op 24 februari, is de fysieke versie van de game uitgesteld op de apparaten van Sony om aanpassingen aan te brengen. Door deze aanpassingen zijn sommige elementen niet meer speelbaar op de PlayStation. Het bedrijf achter de game laat helaas niet weten om wat voor content het precies gaat. Wel weten we dat alleen de PlayStation-versies de dupe zijn. De Xbox- en pc-versies van Martha is Dead verschijnen zoals ze bedoeld waren. Je kunt het gehele statement vinden in de onderstaande tweet. Wil je meer weten over deze psychologische thriller? Lees dan zeker Eilish' preview van Martha is Dead.

De nieuwe releasedatum van de fysieke versie van Martha is Dead op de PlayStation 4 en 5 is nog onbekend. Deze wordt op een later moment bekendgemaakt.

BRON Martha is Dead

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?