Martha is Dead mist content op PlayStation 4 en 5

Geplaatst: 14 februari 2022 18:20

Wie de volledige Martha is Dead-ervaring wilt meekrijgen, kan de game beter op de Xbox of pc spelen. Martha is Dead mist content op de PlayStation 4 en 5.

Met pijn in het hart deelt het officiële Twitter-account van Martha is Dead dat de game op de PlayStation 4 en 5 content mist. Dit lijkt een spontane beslissing te zijn geweest. Alhoewel de releasedatum van Martha is Dead namelijk nog steeds vaststaat op 24 februari, is de fysieke versie van de game uitgesteld op de apparaten van Sony om aanpassingen aan te brengen. Door deze aanpassingen zijn sommige elementen niet meer speelbaar op de PlayStation. Het bedrijf achter de game laat helaas niet weten om wat voor content het precies gaat. Wel weten we dat alleen de PlayStation-versies de dupe zijn. De Xbox- en pc-versies van Martha is Dead verschijnen zoals ze bedoeld waren. Je kunt het gehele statement vinden in de onderstaande tweet. Wil je meer weten over deze psychologische thriller? Lees dan zeker Eilish' preview van Martha is Dead.

De nieuwe releasedatum van de fysieke versie van Martha is Dead op de PlayStation 4 en 5 is nog onbekend. Deze wordt op een later moment bekendgemaakt.

Bron: Martha is Dead
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Martha Is Dead

Series

-

Uitgever

Wired Productions

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

24 februari 2022

Ontwikkelaar

LKA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.