Martha Is Dead

  • Ontwikkelaar LKA
  • Eerste releasedatum 24 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum voor Martha is Dead bekendgemaakt

De psychologische thriller-game Martha is Dead heeft een releasedatum gekregen. De datum werd door ontwikkelaar LKA bekendgemaakt tijdens de Golden Joystick Awards.

Martha is Dead werd vorig jaar aangekondigd door uitgever Wired Productions. De game volgt het verhaal van een vrouw die de mysterieuze dood onderzoekt van haar tweelingzus Martha. Martha is Dead speelt zich af in Toscane in 1944 en is een combinatie van bijgeloof, angst en geschiedenis. Nu heeft LKA de releasedatum van de game bekendgemaakt. Vanaf 24 februari kunnen mensen met de psychologische thriller-game aan de slag. De trailer waarin de releasedatum werd onthuld is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Martha is Dead is vanaf 24 februari beschikbaar op de pc, Xbox Series X/S en PlayStation 4/5.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?