Martha Is Dead

  • Ontwikkelaar LKA
  • Eerste releasedatum 24 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Trailer: Psychologische thriller Martha Is Dead aangekondigd

Wired Productions heeft de psychologische thriller Martha Is Dead officiëel aangekondigd. De aankondiging van de game ging gepaard met een trailer.

Martha Is Dead is een nieuwe first-person horrorgame die nachtmerries combineert met geschiedenis, bijgeloof en angsten. De game speelt zich af in het jaar 1944 waarin het lichaam van een vrouw is gevonden aan de rand van een meer in Toscane. Het gevonden lichaam behoort tot Martha en het is de taak van haar tweelingzus om uit te zoeken wat er precies gebeurd is. Daar komt ook nog bij kijken dat er gedeald moet worden met de bijbehorende trauma en de moeilijke tijden van de Tweede Wereldoorlog.

Martha Is Dead wordt in 2021 uitgebracht voor de Xbox Series X en de pc. Geïnteresseerde spelers kunnen de titel alvast toevoegen aan hun Steam Wishlist.

BRON Wired Productions

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?