Minecraft

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 9 mei 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Open-World , Survival
  • Gameliner score

Films: Jason Momoa speelt in live-action Minecraft-film

In de live-action Minecraft-film speelt wel een hele bijzondere acteur mee. Niemand minder dan Jason Momoa krijgt een rol in de film.

De immens populaire game Minecraft krijgt een live-action verfilming. De film wordt geproduceerd door Warner Bros. en wordt geregisseerd door Jared Hess, die we kennen van Napoleon Dynamite. Daarnaast werken andere bekende producenten mee aan de film, maar ook Lydia Winters en Vu Bui van Mojang. Hollywood nieuwssite The Hollywood Reporter bevestigt nu dat Jason Momoa een van de acteurs is die in de live-action-adaptatie van Minecraft speelt. De acteur, die we onder andere kennen als Aquaman in de gelijknamige film, Duncan Idaho in Dune en Khal Drogo in Game of Thrones, is de eerste acteur die bekend is gemaakt voor de Minecraft-film. Welke rol Momoa straks precies gaat vertolken, is momenteel nog niet bekend. Wellicht krijgt hij de rol van Minecraft Steve.

onbekend

De live-action verfilming van Minecraft heeft nog geen releasedatum. Hopelijk wordt snel bekend wanneer de film uitkomt en welke andere acteurs er nog meer in meespelen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?