Films: Marvel onthult nieuwe Black Panther Wakanda Forever trailer

In november moet het tweede deel van Black Panther verschijnen in de Nederlandse bioscopen. Zojuist heeft Marvel een nieuwe trailer vrijgegeven.

Vier jaar na Black Panther verschijnt Black Panther: Wakanda Forever in de Nederlandse bioscopen. Chadwick Boseman zal niet in dit tweede deel te zien zijn als koning van Wakanda. De acteur overleed in 2020 plotseling aan darmkanker op 43-jarig leeftijd. De trailer van Black Panther: Wakanda Forever kun je hieronder bekijken.

Black Panther: Wakanda Forever speelt zich af na de dood van koning T'Challa (gespeeld door Chadwick Boseman). Koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje strijden tegen wereldmachten om hun koninkrijk Wakanda te beschermen van indringers. De Wakandianen zijn strijdlustig en krijgen hulp van War Dog Nakia en Everett Ross. In de film wordt een nieuwe Marvel-personage Namor (gespeeld door Tenoch Huerta) geïntroduceerd. Namor is koning van een verborgen onderzeese natie.

Black Panther: Wakanda Forever is vanaf 11 november te zien op het witte doek.

BRON YouTube

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?