High On Life

  • Ontwikkelaar Squanch Games
  • Eerste releasedatum 13 december 2022
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

First-person shooter High on Life uitgesteld

De komische first-person shooter High on Life is met een paar maanden uitgesteld. Dat maakte ontwikkelaar Squanch Games bekend op Twitter.

High on Life werd in juni onthuld en wordt ontwikkeld door Justin Roiland, de bedenker van de populaire animatieserie Rick & Morty, en Squanch Games. In de game speel je als een astronaut die een alien drugskartel moet oprollen met behulp van alien wapens die tegen je praten. High on Life moest eigenlijk in oktober uitkomen, maar nu heeft Squanch Games aangekondigd dat de release van de first-person shooter is verplaatst naar december. Als reden geeft de ontwikkelaar dat ze dit besluit hebben genomen om zo de hoogste kwaliteit uit game te halen. De tweet waarin het uitstel wordt bekendgemaakt is hieronder in zijn te lezen.

High on Life komt nu 13 december uit voor de Xbox One, Xbox Series, pc en de Xbox Game Pass.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?