Fnatic al 2000 dagen titelloos in League of Legends

Geplaatst:
Aangepast: 1 maart 2024 23:45

Maart rolt de kalender binnen, en terwijl velen de maand starten met frisse energie, zitten de trouwe volgers van Fnatic in een wat somberdere stemming. Vandaag is het namelijk exact 2000 dagen geleden dat dit iconische League of Legends-team voor het laatst een Europese-titel op zijn naam schreef.

De gloriejaren tussen 2012 en 2018, waarin Fnatic de Europese League of Legends eSports-scene domineerde, lijken een verre herinnering. In de tussentijd heeft aartsrivaal G2 Esports het stokje overgenomen en Fnatic van de troon gestoten als recordhouder van de meeste Europese titels, sinds 2022. Ondanks enkele oplevingen heeft Fnatic het baanbrekende succes van weleer niet kunnen herhalen, tot frustratie van zowel het management als de fanatieke aanhang. De fans, maar vooral de spelers zelf, snakken naar een ommekeer, een nieuw hoofdstuk waarin Fnatic wederom triomfen viert en de Europese League of Legends-scene opschudt. Het verlangen naar glorie brandt feller dan ooit, maar lijkt tegelijkertijd ook nog ver weg.

Op 9 september 2018 zegevierden Fnatic voor het laatst tijdens de Summer Split Finals, met een team bestaande uit Bwipo (Gabriël Rau) en sOAZ (Paul Boyer) op de top lane, Broxah (Mads Brock-Pedersen) in de jungle, Caps (Rasmus Winther) op de mid lane, Rekkles (Martin Larsson) als ADC, en Hylissang (Zdravets Galabov) als support.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord