Focus Entertainment neemt M2H's WW1 Series aandeel over

Geplaatst:

Uitgever Focus Entertainment heeft een meerderheidsbelang van M2H's WW1 Game Series B.V. overgenomen. Maar wat betekent dit precies?

Jos Hoebe (BlackMill Games), WW1 Game Series' Founder en Creative Director blijft 33,33% van de WW1 Game Series B.V. behouden. BlackMill Games B.V. blijft dus gewoon bestaan hoe het nu geregeld is. Focus Entertainment helpt met de toekomstige uitgaven van de ontwikkelaar. De CEO van Focus Entertainment Christophe Nobileau is blij met de aankoop. Hij geeft aan dat de WW1 Game Series B.V. een mooie aanvulling is van het portfolio die de Franse uitgever aan het uitbreiden is. Focus Entertainment ging onlangs ook in zee met Mundfish voor hun game: Atomic Heart.

Isonzo komt morgen uit. Heb je interesse in deze WW1-shooter? Bekijk dan hier onze preview van Isonzo.

Wat vind jij van deze overname? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Focus Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Isonzo

Series

-

Uitgever

M2H

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

22 september 2022

Ontwikkelaar

Blackmill Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord