Isonzo

  • Ontwikkelaar Blackmill Games
  • Eerste releasedatum 22 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , First-Person Shooter , Simulatie , Indie
  • Gameliner score

Focus Entertainment neemt M2H's WW1 Series aandeel over

Uitgever Focus Entertainment heeft een meerderheidsbelang van M2H's WW1 Game Series B.V. overgenomen. Maar wat betekent dit precies?

Jos Hoebe (BlackMill Games), WW1 Game Series' Founder en Creative Director blijft 33,33% van de WW1 Game Series B.V. behouden. BlackMill Games B.V. blijft dus gewoon bestaan hoe het nu geregeld is. Focus Entertainment helpt met de toekomstige uitgaven van de ontwikkelaar. De CEO van Focus Entertainment Christophe Nobileau is blij met de aankoop. Hij geeft aan dat de WW1 Game Series B.V. een mooie aanvulling is van het portfolio die de Franse uitgever aan het uitbreiden is. Focus Entertainment ging onlangs ook in zee met Mundfish voor hun game: Atomic Heart.

Isonzo komt morgen uit. Heb je interesse in deze WW1-shooter? Bekijk dan hier onze preview van Isonzo.

Wat vind jij van deze overname? Laat het ons weten in de comments!

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?