Trailer: Nieuw deel in WW1-serie Isonzo aangekondigd

Geplaatst:

M2H en Blackmill Games hebben een nieuw deel in de WW1-serie aangekondigd. Het gaat hier om Isonzo, het vervolg op Verdun en Tannenberg.

In 2015 brachten Nederlandse ontwikkelaars Blackmill Games en M2H de realistische Eerste Wereldoorlog-shooter Verdun uit. De game neemt je mee naar het Westelijke front tijdens de loopgravenoorlog. In 2019 kwamen de ontwikkelaars met het vervolg, genaamd Tannenberg. Dit tweede deel in de WW1-serie nam je mee naar het oostfront en liet je de Slag om Tannenberg meemaken. Blackmill Games en M2H hebben nu het derde deel in de serie aangekondigd. Dit deel heet Isonzo en neemt je mee naar Noord-Italië. De game volgt het verhaal van het Italiaanse koninkrijk dat tegen Oostenrijk en Hongarije vocht. Isonzo brengt je naar de Alpen en geeft je nieuwe wapens om oorlogvoering in de bergen mogelijk te maken.

Isonzo verschijnt op de pc via Steam, de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Bron: Blackmill Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Isonzo

Series

-

Uitgever

M2H

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

22 september 2022

Ontwikkelaar

Blackmill Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord