Isonzo

  • Ontwikkelaar Blackmill Games
  • Eerste releasedatum 22 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , First-Person Shooter , Simulatie , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Nieuw deel in WW1-serie Isonzo aangekondigd

M2H en Blackmill Games hebben een nieuw deel in de WW1-serie aangekondigd. Het gaat hier om Isonzo, het vervolg op Verdun en Tannenberg.

In 2015 brachten Nederlandse ontwikkelaars Blackmill Games en M2H de realistische Eerste Wereldoorlog-shooter Verdun uit. De game neemt je mee naar het Westelijke front tijdens de loopgravenoorlog. In 2019 kwamen de ontwikkelaars met het vervolg, genaamd Tannenberg. Dit tweede deel in de WW1-serie nam je mee naar het oostfront en liet je de Slag om Tannenberg meemaken. Blackmill Games en M2H hebben nu het derde deel in de serie aangekondigd. Dit deel heet Isonzo en neemt je mee naar Noord-Italië. De game volgt het verhaal van het Italiaanse koninkrijk dat tegen Oostenrijk en Hongarije vocht. Isonzo brengt je naar de Alpen en geeft je nieuwe wapens om oorlogvoering in de bergen mogelijk te maken.

Isonzo verschijnt op de pc via Steam, de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

BRON Blackmill Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?