Isonzo

  • Ontwikkelaar Blackmill Games
  • Eerste releasedatum 22 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , First-Person Shooter , Simulatie , Indie
  • Gameliner score

Trailer: De Duitsers komen in december naar WWI: Isonzo

De roadmap van WWI: Isonzo toonde ons al welke gratis updates we de aankomende maanden kunnen verwachten. Het begint allemaal met de Caporetto update die onder andere de Duitsers toevoegd.

In WWI: Isonzo draait alles om het Italiaanse front waar de Italianen de strijd aangaan met de Oostenrijks-Hongaarse soldaten. Met de Caporetto update is dat niet langer meer het geval. De Duitsers gooien zich namelijk in de strijd en dat doen ze op de nieuwe map Caporetto. Hoe de map er precies uitgaat zien is nog niet bekend, maar het gaat in ieder geval modderig worden. De Duitsers brengen een aantal nieuwe wapens met zich mee en de granaten gaan een nog grotere rol spelen. Ze hadden namelijk toegang tot de Stielhandgranate en Eierhandgranate M17. Oorspronkelijk zou deze update drie mappen naar de game brengen, maar de overige twee mappen worden nu in het eerste kwartaal van 2023 toegevoegd. Doordat er een nu een nieuwe speelbare fractie is, zijn er ook nieuwe challenges aanwezig.

Als je nog niet bekend bent met de game, maar je interesse wel is gewekt dan kun je hier de review van WWI: Isonzo lezen.

WWI Isonzo Roadmap

De Caporetto update gaat op 5 december live. WWI: Isonzo is te spelen via de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?