Trailer: De Duitsers komen in december naar WWI: Isonzo

Geplaatst:

De roadmap van WWI: Isonzo toonde ons al welke gratis updates we de aankomende maanden kunnen verwachten. Het begint allemaal met de Caporetto update die onder andere de Duitsers toevoegd.

In WWI: Isonzo draait alles om het Italiaanse front waar de Italianen de strijd aangaan met de Oostenrijks-Hongaarse soldaten. Met de Caporetto update is dat niet langer meer het geval. De Duitsers gooien zich namelijk in de strijd en dat doen ze op de nieuwe map Caporetto. Hoe de map er precies uitgaat zien is nog niet bekend, maar het gaat in ieder geval modderig worden. De Duitsers brengen een aantal nieuwe wapens met zich mee en de granaten gaan een nog grotere rol spelen. Ze hadden namelijk toegang tot de Stielhandgranate en Eierhandgranate M17. Oorspronkelijk zou deze update drie mappen naar de game brengen, maar de overige twee mappen worden nu in het eerste kwartaal van 2023 toegevoegd. Doordat er een nu een nieuwe speelbare fractie is, zijn er ook nieuwe challenges aanwezig.

Als je nog niet bekend bent met de game, maar je interesse wel is gewekt dan kun je hier de review van WWI: Isonzo lezen.

WWI Isonzo Roadmap

De Caporetto update gaat op 5 december live. WWI: Isonzo is te spelen via de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Isonzo

Series

-

Uitgever

M2H

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

22 september 2022

Ontwikkelaar

Blackmill Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord