Forza Horizon 4

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2018
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Fortune Island DLC voor Forza Horizon 4 komt volgende maand

De Fortune Island DLC voor Forza Horizon 4 komt volgende maand naar de Xbox One en de pc. Ben Thaker-Fell, hoofdontwerper van de Forza Horizon serie, heeft aangekondigd dat de eerste uitbreiding voor de game op 13 december uitkomt.

De nieuwe DLC vindt plaats op de Britse eilanden met levensgevaarlijke wegen op de kliffen, lastige haarspeldbochten in de bergen en extreme weersomstandigheden zoals hevige onweersbuien. Je kunt ook gebruikmaken van Ken Blocks zelf gemaakte, opgevoerde Fords bekend van Gymkhana virale video’s. Daarbij krijgen alle gamers deze maand toegang krijgen tot de 1965 Ford Hoonicorn Mustang V2 en de 2017 Ford Fiesta RS. In december wordt de 2016 Ford GymkhanaTEN Focus RS RX toegevoegd.

onbekend

Forza Horizon 4 is verkrijgbaar voor de Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?