Forza Horizon 4

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2018
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Forza Horizon 4 krijgt Battle Royale-modus

Ook Forza Horizon 4 krijgt een Battle Royale-modus. De nieuwe modus heet Eliminator en is vanaf vandaag beschikbaar.

Forza Horizon 4 is een game die maar blijft verbazen. Tijdens de E3-presentatie van Microsoft dit jaar konden we al zien dat Forza Horizon 4 een LEGO-uitbreiding krijgt. Nu komt daar een andere bijzondere uitbreiding bij. Middels een trailer is namelijk aangekondigd dat er een nieuwe modus naar de game komt. Deze nieuwe modus heet Eliminator en is een Battle Royale-modus. In deze modus nemen 72 spelers het tegen elkaar op in een bizarre race. Elke speler begint met 1965 Mini Cooper die gedurende de race te upgraden valt naar nieuwere en snellere auto's. Dit doe je door airdrops te verzamelen of andere spelers te verslaan in een challenge.

Forza Horizon 4 is momenteel te spelen op pc en Xbox One. De nieuwe modus Eliminator wordt vandaag gratis toegevoegd.

BRON Playground Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?