Laatste update verwijdert Floss en Carlton emotes uit Forza Horizon 4

Geplaatst:
Aangepast: 15 januari 2019 20:48

Een nieuwe update zorgt ervoor dat de Floss en Carlton emotes uit Forza Horizon 4 zijn verwijderd. Het is dus niet langer mogelijk je overwinning te vieren met één van deze populaire dansjes.

Playground Games heeft vandaag de Series 5-update gereleased. Naast nieuwe content en veel nieuwe fixes, valt ook op dat er emotes zijn verwijderd. In de content update staat te lezen dat de Floss en Carlton emotes niet langer beschikbaar zijn. Een reden wordt hierbij niet opgegeven, maar het laat zich raden dat het te maken heeft met de ontwikkelingen rondom de emotes bij Fortnite. Epic Games heeft al een aantal rechtszaken tegen zich lopen in verband met de dansjes die in Fortnite verwerkt zijn. Daar zorgden onder meer de Floss en Carlton dansjes voor problemen. Microsoft Studios wilt zich de onrust te willen besparen en kiest eieren voor zijn geld.

onbekend

Bron: Forza Horizon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Horizon 4

Series

Forza

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

2 oktober 2018

Ontwikkelaar

Playground Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord