Forza Horizon 4

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2018
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Forza Horizon 4 komt naar Steam

Forza Horizon 4 komt naar Steam. De geprezen racegame van Playground Games maakt zijn debuut op het online platform van Valve.

De trailer toont ons dat Forza Horizon 4 naar Steam komt. Dit is niet de eerste keer dat Microsoft haar games beschikbaar stelt op het platform van Valve. Halo: The Master Chief Collection en Gears 5 gingen al voor. Forza Horizon 4 op Steam krijgt de beschikking tot crossplay. Spelers kunnen met elkaar racen, of ze nou via Xbox, Windows Store of Steam spelen, dat maakt geen verschil. Bekijk hier de review van Forza Horizon 4. Onlangs kreeg Forza Horizon 4 een nieuwe gamemodus genaamd Super7.

Forza Horizon 4 is nu beschikbaar op de pc, Xbox One en Xbox Series.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?