Forza Horizon 4

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2018
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Forza Horizon 4 krijgt nieuwe gamemodus Super7

Forza Horizon 4 krijgt een nieuwe gratis gamemodus. In Super7 kun je creatieve tracks bouwen en daarna er uiteraard zelf op gaan racen.

De trailer doet wellicht denken aan DiRT 5 Playgrounds. Deze nieuwe modus is namelijk erop gericht dat de community zelf de tracks kan gaan bouwen, delen en daarna erop kunnen gaan racen. Nadat de baan gereed is, introduceert Super7 zeven willekeurige uitdagingen die op de track moeten worden voltooid. Wanneer de speler dat succesvol doet, krijgen ze exclusieve beloningen. Dit is niet de eerste keer dat Forza Horizon 4 gratis content kreeg. Eerder werd er een Battle Royale-modus toegevoegd. Bekijk hier de review van Forza Horizon 4. De Super7 uitbreiding is vanaf 8 december, vandaag dus, beschikbaar.

Forza Horizon 4 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?