Forza Horizon 5 eert Ken Block met gratis content

Geplaatst:
Aangepast: 25 januari 2023 11:39

Playground Games, de ontwikkelaar van Forza Horizon 5, heeft een video gemaakt als eerbetoon aan Ken Block. Daarnaast krijgen alle spelers gratis in-game content met de update in maart.

In het begin van het nieuwe jaar werd aangekondigd dat de professionele coureur en YouTuber Ken Block was overleden tijdens een ongeluk met zijn sneeuwscooter. De coureur en zijn Hoonigan race team zijn vaak verschenen in diverse games, waaronder Forza Horizon 5. Het team van Playground Games liet onlangs weten dat ze een eerbetoon aan Ken Block gaan geven in de vorm van een tribute video en gratis in-game content voor iedereen die Forza Horizon 5 in zijn bezit heeft. De nieuwe content komt in maart in een update naar de game. In een Twitter post vraagt de ontwikkelaar naar screenshots van Ken Block in de game, die spelers in kunnen dienen door ze op social media te delen met de hashtag #ForzaKB. Forza Horizon 5 deed het al vanaf de launch erg goed. In de eerste week na de launch had de game al een record te pakken.

Forza Horizon 5 krijgt gratis content in het thema van Ken Block met de update in maart.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Horizon 5

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

9 november 2021

Ontwikkelaar

Playground Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord