Forza Horizon 5

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Forza Horizon 5 schiet uit de startblokken

Zoals je al hebt kunnen lezen in de Rudy zijn review van Forza Horizon 5 zeer goed ontvangen. En dat is terug te zien in de cijfers, want de game breekt direct een record.

Sinds Forza Horizon 5 vorige maand goud is gegaan, is het hart van menig raceliefhebber sneller gaan kloppen. Dat blijkt ook wel uit de cijfers die nu bekend zijn. De game is vorige week uitgekomen en inmiddels is duidelijk dat de verkoopcijfers goed gaan. Forza Horizon 5 is met piepende bandjes van start gegaan, zoals Max in Mexico de eerste bocht benaderde. Dit maakt dat de game inmiddels al 4,5 miljoen spelers telt over de verschillende platformen. Dat zijn natuurlijk indrukwekkende cijfers, maar daarmee pakt Forza Horizon 5 ook een record. Namelijk de beste launch van een Xbox Games Studio titel tot dusver, zo meldt Phil Spencer op Twitter.

onbekend

Forza Horizon 5 is verkrijgbaar voor pc, Xbox One en Xbox Series X|S.

BRON Phil Spencer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?