Forza Horizon 5

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Forza Horizon 5 is goud gegaan

Forza Horizon 5 is officieel goud gegaan. De game komt dus uit op de genoemde datum.

Tijdens de E3 van dit jaar werd Forza Horizon 5 aangekondigd. Wat misschien nog wel groter nieuws was, was echter de releasedatum. Tijdens de aankondiging werd namelijk onthuld dat de game dit jaar nog uitkwam. Nu we slechts een paar weken van de releasedatum verwijderd zijn, is onthuld dat Forza Horizon 5 officieel goud is gegaan. De game wordt dus niet uitgesteld en wordt momenteel klaargemaakt voor de wereldwijde release. Naast het nieuws over de ontwikkeling van de game, is ook een deel van de tracklist onthuld. Dit nieuwste deel in de Forza Horizon-serie speelt zich af in Mexico en bevat dan ook heel wat muziek van Spaanstalige artiesten. Daarnaast zijn ook andere bekende artiesten als Dua Lipa en Gorillaz te horen. De tracklist is nu ook al op Spotify te beluisteren, om je alvast in de stemming te brengen.

Forza Horizon 5 is vanaf 9 november te spelen op pc, Xbox Series en Xbox One.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?