Forza Horizon 5 heeft tien miljoen spelers

Geplaatst:

De straten van Forza Horizon 5 zijn nog nooit zo druk geweest. De launch van de game was al successvol, maar een nieuw mijlpaal is behaald. De studio liet via Twitter weten dat er nu tien miljoen spelers rondrijden.

Vorige week kwam het nieuws al naar buiten dat Forza Horizon 5 een record heeft verbroken. Het was de beste launch van een Xbox Games Studio titel tot nu toe. Een totaal van 4,5 miljoen spelers is indrukwekkend, maar daar is het niet bij gebleven. Momenteel kent Forza Horizon 5 een totaal van tien miljoen spelers die allemaal druk aan het racen zijn. Niet geheel verrassend want in de review van Forza Horizon 5 heb je al kunnen lezen dat het de lat hoger legt dan ooit.

Forza Horizon 5 is te spelen via pc, Xbox One en Xbox Series. En is onderdeel van de Xbox Game Pass.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Horizon 5

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

9 november 2021

Ontwikkelaar

Playground Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord