Forza Horizon 5

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Forza Horizon 5 heeft tien miljoen spelers

De straten van Forza Horizon 5 zijn nog nooit zo druk geweest. De launch van de game was al successvol, maar een nieuw mijlpaal is behaald. De studio liet via Twitter weten dat er nu tien miljoen spelers rondrijden.

Vorige week kwam het nieuws al naar buiten dat Forza Horizon 5 een record heeft verbroken. Het was de beste launch van een Xbox Games Studio titel tot nu toe. Een totaal van 4,5 miljoen spelers is indrukwekkend, maar daar is het niet bij gebleven. Momenteel kent Forza Horizon 5 een totaal van tien miljoen spelers die allemaal druk aan het racen zijn. Niet geheel verrassend want in de review van Forza Horizon 5 heb je al kunnen lezen dat het de lat hoger legt dan ooit.

Forza Horizon 5 is te spelen via pc, Xbox One en Xbox Series. En is onderdeel van de Xbox Game Pass.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?