Forza Horizon

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2012
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Forza Horizon november Bondurant Car Pack krijgt datum

Forza Horizon-bezitters onder ons kunnen vanaf morgen, 6 november, met de eerste DLC aan de slag. De DLC brengt ons zes nieuwe wagens. De DLC krijgt de naam november Bondurant Car Pack mee.

De nieuwe car-pack zal via Xbox LIVE Marketplace te downloaden zijn voor 400 Microsoft-punten. De volgende zes wagens zal deze DLC bevatten:

2012 Lamborghini Gallardo LP570-4 Spyder Performante
2012 Shelby 1000
2010 BMW M3 GTS
1965 Shelby Cobra 427 S/C
1994 Nissan 240SX SE
2012 Jeep Wrangler Rubicon

Wij gaven de game 4,5 uit vijf sterren. Lees hier de review van Forza Horizon.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?