Ontwikkelaar Forza Horizon trekt grote namen aan voor RPG

Geplaatst: 25 november 2017 07:10
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

De ontwikkelaar van Forza Horizon 3, Playground Games, heeft begin dit jaar aangekondigd met een RPG te komen en trekt hiervoor grote namen aan. Deze namen komen van belangrijke posities af van games als Grand Theft Auto V en Metal Gear Solid.

De ontwikkelaar is op dit moment bezit met het ontwikkelen van een open wereld rpg. Om de klus goed te klaren heeft het in ieder geval een aantal belangrijke personen aangetrokken. Mensen als Sean Eyestone die hiervoor als Creative Director bij DICE heeft gewerkt en daarvoor bij Hideo Kojima Productions voor games als Metal Gear Solid. Maar ook een Will Kennedy die als Senior online mission and flow designer voor Grand Theft Auto V. Dit kan je zien als Hoofd Ontwerper. Mensen met serieuze ervaring dus. Aangezien Playground Games bekend staat om hun racegames, maken ze er in ieder geval geen half werk van.

Met de technische kennis die ze inmiddels hebben opgedaan met het ontwikkelen van de Forzo Horizon reeks, ben ik erg benieuwd hoe zij dit project er vanaf gaan brengen.

Bron: Gamesindustry

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Horizon

Ontwikkelaar:

Turn 10 Studios

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

23 oktober 2012

Xbox 360

Lees meer