Forza Horizon

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2012
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Ontwikkelaar Forza Horizon trekt grote namen aan voor RPG

De ontwikkelaar van Forza Horizon 3, Playground Games, heeft begin dit jaar aangekondigd met een RPG te komen en trekt hiervoor grote namen aan. Deze namen komen van belangrijke posities af van games als Grand Theft Auto V en Metal Gear Solid.

De ontwikkelaar is op dit moment bezit met het ontwikkelen van een open wereld rpg. Om de klus goed te klaren heeft het in ieder geval een aantal belangrijke personen aangetrokken. Mensen als Sean Eyestone die hiervoor als Creative Director bij DICE heeft gewerkt en daarvoor bij Hideo Kojima Productions voor games als Metal Gear Solid. Maar ook een Will Kennedy die als Senior online mission and flow designer voor Grand Theft Auto V. Dit kan je zien als Hoofd Ontwerper. Mensen met serieuze ervaring dus. Aangezien Playground Games bekend staat om hun racegames, maken ze er in ieder geval geen half werk van.

onbekend

Met de technische kennis die ze inmiddels hebben opgedaan met het ontwikkelen van de Forzo Horizon reeks, ben ik erg benieuwd hoe zij dit project er vanaf gaan brengen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?