Forza Horizon

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2012
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: Forza Horizon - Behind the Scenes Part 5

Uitgever Microsoft en ontwikkelaar Turn 10 Studios hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor Forza Horizon. In deze trailer nemen we voor de vijfde keer een kijkje achter de schermen.

Hoewel de game al bijna een maand in de winkels ligt, wordt er nog steeds hard gewerkt aan de DLC. In de trailer laat de ontwikkelaar zien hoe ze de game blijven ondersteunen. De trailer is hieronder te zien.

Forza Horizon is exclusief verkrijgbaar voor de Xbox 360. Ruud was erg enthousiast over de game, zoals je kunt lezen in zijn review.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?