Forza Horizon

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2012
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: Speciale Forza Horizon-editie Xbox One S opgedoken

Er is een speciale Forza Horizon-versie opgedoken van de Xbox One S. Op de Duitse Facebookpagina van Xbox wordt er gerept over een heuse prijsvraag. Er worden drie van deze speciale consoles weggegeven.

onbekend

Uiteraard is dit een uitstekende manier om de release van Forza Horizon 3 te vieren. Xbox Duitsland laat duidelijk weten dat er - helaas - maar drie van deze consoles zijn gemaakt, dus het ziet er naar uit dat deze editie niet in de schappen komt te liggen. Het is in ieder geval een mooie publiciteitsstunt!

Forza Horizon 3 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Xbox One. Uiteraard is de game ook te spelen op een Windows 10-pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?