Forza Motorsport 4

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2011
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Forza Motorsport 4: 2013 SRT Viper pack gratis te downloaden

Race-liefhebbers van Forza Motorsport 4, kunnen vanaf vandaag, de '2013 Viper Pack' gratis downloaden. De pack bevat de 2013 SRT Viper. Dat is de nieuwste auto van de Viper serie, die officieel onthuld werd op de 2012 New York International Auto Show.

Turn 10 Studios heeft samengewerkt met SRT om een nieuwe Autovista ervaring te bouwen, die de features van de auto highlight en details geeft over de geschiedenis van de productie van dit model.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?