Forza Motorsport 4

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2011
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Nieuw Forza Motorsport 4 DLC-pakket aangekondigd

Houd je Forza Motorsport 4: Season Pass maar gereed, want Microsoft heeft zojuist samen met IGN een DLC-pakket aangekondigd. Dit pakket krijgt de zeer toepasselijke naam: 'december IGN Pack' met zich mee. In dit pakket gaan net zoals vorige maand tien nieuwe auto's zitten, waaronder de Maserati GranTurismo MC GT4!

Het pakket is vanaf 6 december te krijgen en zal voor mensen die geen Season Pass hebben 560 Microsoft-punten kosten. De DLC is exclusief voor Forza Motorsport 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?