Forza Motorsport 4

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2011
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Winacties: Win Forza Motorsport 4 bij ons!

We hebben ons afgelopen week uitstekend weten te vermaken met Forza Motorsport 4. De review staat inmiddels al online, en nu geven we jou de kans om deze game ook uitvoerig te testen! Je kunt de game bij ons winnen door het volgende te doen:

Plaats een foto van een auto die jij tof vind hieronder in de reactie, vertel ons er ook even bij waarom deze auto nou zo tof is. Daarna is het de bedoeling dat je deze pagina liked, of tweet. Je mag deze pagina ook delen met Google +

Wie weet ben jij over twee weken wel de gelukkige winnaar van deze moddervette racegame! De prijsvraag duurt tot 28 oktober.

De spelregels zijn hier te vinden.

Succes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?