Winacties: Winnaar Forza Motorsport 4 bekend

Geplaatst: 30 oktober 2011 00:42
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is inmiddels weer zondag, terwijl ik gisteren de winnaars bekend zou maken van Forza Motorsport 4, waarvoor nog mijn excuses. De winnaar van Forza Motorsport 4 kan zijn geluk niet op dit weekend. Je moest in de prijsvraag niet gek veel doen, behalve een foto van jouw favoriete auto plaatsen en onderbouwen waarom jij jouw auto tof vind. We hebben uit alle deelnemers Coachman1978 als de winnaar gekozen. Gefeliciteerd!

Hij plaatste de onderstaande bak van een auto:

Het is puur een persoonlijke smaak, want ik was helemaal verkocht door deze Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series.

Mail even je adresgegevens door naar redactie@gameliner.nl, of plaats deze in Mijn GL dan sturen wij de game z.s.m. naar je toe.

Voor diegene die niks gewonnen hebben, niet getreurd. We zullen komende tijd met meer prijsvragen komen. Er draaien er nu ook nog enkele. Die van Batman: Arkham City, Alice in Wonderland en The Gunstringer, een Kinect-game.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Motorsport 4

Series

Forza

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Xbox 360

Releasedatum

14 oktober 2011

Ontwikkelaar

Turn 10 Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer