Forza Motorsport 4

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2011
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Winacties: Winnaar Forza Motorsport 4 bekend

Het is inmiddels weer zondag, terwijl ik gisteren de winnaars bekend zou maken van Forza Motorsport 4, waarvoor nog mijn excuses. De winnaar van Forza Motorsport 4 kan zijn geluk niet op dit weekend. Je moest in de prijsvraag niet gek veel doen, behalve een foto van jouw favoriete auto plaatsen en onderbouwen waarom jij jouw auto tof vind. We hebben uit alle deelnemers Coachman1978 als de winnaar gekozen. Gefeliciteerd!

Hij plaatste de onderstaande bak van een auto:

onbekend

Het is puur een persoonlijke smaak, want ik was helemaal verkocht door deze Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series.

Mail even je adresgegevens door naar redactie@gameliner.nl, of plaats deze in Mijn GL dan sturen wij de game z.s.m. naar je toe.

Voor diegene die niks gewonnen hebben, niet getreurd. We zullen komende tijd met meer prijsvragen komen. Er draaien er nu ook nog enkele. Die van Batman: Arkham City, Alice in Wonderland en The Gunstringer, een Kinect-game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?