Friday the 13th: The Game

  • Ontwikkelaar Gun Media
  • Eerste releasedatum 26 mei 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Friday the 13th: The Game komt ook naar Switch

Ondanks dat er lange tijd grote onduidelijkheid was omtrent de horrorgame, heeft Gun Media bekendgemaakt dat Friday the 13th: The Game naar de Nintendo Switch gaat komen.

De plannen om de game naar Nintendo's console te brengen lagen er al, maar een rechtszaak die werd aangespannen door de originele schrijver en regisseur van het verhaal leken roet in het eten te gooien. Het heeft ertoe geleid dat er geen nieuwe DLC kon worden uitgebracht, maar het heeft niet kunnen voorkomen dat de horrorgame ook beschikbaar wordt voor bezitters van een Nintendo Switch. De game komt snel naar de Switch, maar een exacte releasedatum heeft Gun Media nog niet vrijgegeven. De game komt inclusief alle tot dusver beschikbare DLC uit in de vorm van de Ultimate Slasher Switch Edition.

Friday the 13th: The Game Ultimate Slasher Switch Edition komt dit voorjaar naar de Nintendo Switch.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?