Friday the 13th: The Game

  • Ontwikkelaar Gun Media
  • Eerste releasedatum 26 mei 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Game On: Friday the 13th - Griezelen met Jason

Het is weer oktober, dus dat betekent dat het weer tijd is om lekker te gaan griezelen! De mannen doen dit deze maand door een aantal horrorgames te spelen! Vandaag staat Friday the 13th op het programma. Heel erg creepy is de video niet, want door het gekluns van Rudy lijkt het bijna een Comedy! Verwacht echter niet dezelfde hoeveelheid spanning als bij de Friday the 13th films, dat ga je helaas niet krijgen! Gelukkig kan je jezelf wel de dood in lachen!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?