Gun Media trekt stekker uit Friday the 13th: The Game

Geplaatst: 4 november 2020 10:07
Aangepast: 4 november 2020 10:07

Na meer dan drie jaar valt dan toch het doek voor Friday the 13th: The Game. Gun Media trekt de stekker uit de horrorgame.

Friday the 13th: The Game heeft een niet al te beste tijd gehad. De game lanceerde in 2017, maar kreeg een jaar later een flinke tegenslag te verduren. Ontwikkelaar Gun Media raakte namelijk verwikkeld in een rechtszaak met de schrijver en regisseur van de originele Friday the 13th-film. Dit weerhield Gun Media er echter niet van om vorig jaar Friday the 13th: The Game naar de Nintendo Switch te brengen. Toch houdt het hier op voor de horrorgame. In een officieel bericht maakt Gun Media dat Friday the 13th: The Game vanaf deze maand niet meer ondersteund wordt. De online servers worden gesloten en de game ontvangt ook geen updates meer. Wel is het nog mogelijk om private matches te spelen en zelf servers te hosten.

onbekend

Friday the 13th: The Game is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: Gun Media
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Friday the 13th: The Game

Series

-

Uitgever

Gun Media

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

26 mei 2017

Ontwikkelaar

Gun Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord