FromSoftware waarschuwt spelers voor Elden Ring-spoilers

Geplaatst: 17 juni 2024 21:22
Aangepast: 17 juni 2024 21:33
-

Nog voor de release van Shadow of the Erdtree later deze week, duiken er online al spoilers op van de langverwachte Elden Ring DLC. Ontwikkelaar FromSoftware vraagt fans dan ook om terughoudend te zijn met het delen van spoilers, zodat anderen ongespoild kunnen genieten van de content.

Het lijkt een algemeen verzoek in aanloop naar de lancering op 21 juni, maar schijn bedriegt. Afgelopen weekend lekten er namelijk flinke brokken Elden Ring DLC informatie uit, die nu massaal online circuleren. Details geven we je hier (nog) niet prijs, maar wees gewaarschuwd, er zijn namelijk wel video's gelekt van drie boss battles en gameplay footage van een nieuwe dungeon. Deze lekken lijken afkomstig van één persoon die, op moment van schrijven, zelfs nog nieuwe content op Reddit blijft posten. Extra voorzichtigheid op Reddit is dus geboden als je Shadow of the Erdtree spoiler-vrij wilt beleven. Op X waarschuwt de ontwikkelaar spelers voor spoilers:

Er is ook gloed nieuws; een flinke patch met verbeteringen aan de kwaliteit van leven verschijnt op 20 juni, een dag voor de release van de DLC.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Ontwikkelaar:

FromSoftware

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

25 februari 2022

Beste game van 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord