Frostpunk 2 kent een releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 6 maart 2024 21:33

Tijdens de Xbox Partner Preview 2024 showcase was 11 bit studios nadrukkelijk aanwezig. Check hier de releasedatum van Frostpunk 2!

Het nieuwe beeldmateriaal schetst een accuraat beeld van Frostpunk 2. Het is een kiezelharde strategiegame, waarin spelers onmogelijke keuzes moeten maken. Het gaat allemaal om het overleven van barre omstandigheden, maar de politieke systemen kunnen nog wel eens voor extra obstakels zorgen. Ontwikkelaar 11 bit studios geeft aan dat de spelers die de game vooraf bestellen, toegang krijgen tot de aankomende bèta. Ja, in april gaat het al zeven dagen vriezen - kun je nagaan. In de desbetreffende bèta kun je aan de slag met de sandbox-modus. Ben jij klaar om de rol van 'City’s Steward' eervol in te vullen? Of sluit je liever partnerschappen met de radicale gekken die last hebben van koude tenen? De keuze is aan jou - zolang die stad maar overeind blijft staan.

Check hier meer gameplaybeelden van Frostpunk 2.

Frostpunk 2 is beschikbaar vanaf 25 juli voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. De strategiegame is beschikbaar vanaf dag één via Game Pass.

Bron: Xbox Partner Preview 2024
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Frostpunk 2

Series

-

Uitgever

11 bit studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 juli 2024

Ontwikkelaar

11 bit studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Avatar Anita
Anita

7 maart 2024 om 10:36

Ik neem een paar dagen vrij, kijk daardoor de showcase niet en juist op dat moment wordt de releasedatum gedropt. Laat juli maar komen, want ik ben er helemaal klaar voor.

Avatar Juggy
Juggy

7 maart 2024 om 11:57

@Anita hahaha neem anders wat vaker vrij, wellicht droppen ze dan nog meer mooie dingen :p

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord