Galarian Ponyta onthuld tijdens Pokémon Sword en Shield livestream

Geplaatst:
Aangepast: 7 oktober 2019 09:16

De 24-uurs livestream voor Pokémon Sword en Shield zit er weer op. Tijdens deze livestream werd Galarian Ponyta onthuld.

Afgelopen vrijdag vond er een 24-uurs livestream voor Pokémon Sword en Shield plaats. Tijdens deze livestream konden we een live camera volgen die stond opgesteld in Glimwood Tangle, een bos dat we straks in de games ook kunnen gaan verkennen. Tijdens de livestream zagen we meerdere malen een silhouet van de nieuwe Pokémon, maar pas aan het einde van de vierentwintig uur mochten we zien wat het echt was. De nieuwe Pokémon is de Galar-vorm van Ponyta. We kunnen zien hoe deze vorm lijkt op een eenhoorn, met manen die van suikerspin gemaakt lijken. Tijdens de stream ware twee Galarian Ponyta's te zien. Eentje had manen die lichtgaven en een andere had geen staart. Hopelijk leren we gauw meer over deze nieuwe Pokémon.

Pokémon Sword en Shield verschijnen 15 november voor de Nintendo Switch.

Bron: The Pokémon Company
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord