Game Pass Ultimate- en PC-toevoegingen voor september 2024

-

De tweede wave aan Game Pass-titels voor de maand september is gearriveerd. Let op, de bescheiden selectie is alleen beschikbaar voor de Ultimate- en PC-versie.

Sinds de aankomst van Game Pass Standard is er veel veranderd binnen de downloaddienst. Vanaf nu kunnen we dus eigenlijk alleen nieuwe games voor Game Pass Ultimate en Game Pass PC noteren. Deze twee diensten ontvangen namelijk Day One releases. Het wordt een strategische periode voor de Xbox-spelers. Een aantal grootse strategiegames komen namelijk naar de abonnementsdienst. De selectie vind je hieronder. Mensen met Game Pass Standard kunnen gelukkig wel meegenieten van de Overwatch 2-voordelen. De free-to-play shooter komt naar Game Pass, maar dan in de vorm van in-game loot.

  • Wargroove 2 - cloud, console, pc – 19 september - Game Pass Ultimate en Game Pass PC
  • Frostpunk 2 - pc – 20 september - Game Pass Ultimate en Game Pass PC
  • Ara: History Untold - pc – 24 september - Game Pass Ultimate en Game Pass PC

Game Pass Ultimate PC September 2024

Verder laat Xbox weten dat men aan de haal kan gaan met een demo-versie van EA Sports FC 25. Mocht je een Game Pass Ultimate abonnement hebben, dan kan je EA Play gebruiken voor wat vroegtijdige minuten op het digitale grasveld. Daarnaast staat Fallout 76: Milepost Zero op de planning en kunnen Game Pass-leden 10% korting verschaffen op een Starfield: Shattered Space aankoop. Ondanks de voordelen moeten we ook een aantal games uitzwaaien. De volgende games gaan de service op 30 september verlaten:

  • Let’s Build a Zoo
  • Loop Hero
  • My Time At Portia
  • PAW Patrol Grand Prix
  • Pheonix Wright: Ace Attorney Trilogy
  • The Walking Dead: The Complete First Season (voor de pc)
  • The Walking Dead: Season Two (voor de pc)

Staan er games bij jou op de downloadlijst? Laat het ons weten!

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ara: History Untold

Ontwikkelaar:

Oxide Games

Uitgever:

Xbox Game Studios

Release:

24 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord