Gameplay: 3D Realms toont PvP-gameplay Tempest Rising

Geplaatst:
Aangepast: 10 april 2023 18:06

3D Realms en THQ Nordic hebben nieuwe gameplay van strategiegame Tempest Rising online gegooid. In ruim een kwartier tijd kun je zien hoe een PvP match gespeeld wordt.

In het begin van de video heet game director Fred Schreiber je welkom en introduceert hij ons een beetje in Tempest Rising. Vervolgens neemt lead designer Brandon Casteel het woord over en kunnen we genieten van de gameplay die Tempest Rising ons te bieden heeft. Zoals in onderstaande gameplay video goed te zien is, heeft 3D Realms zijn inspiratie voor Tempest Rising voor een groot deel gehaald uit games als Command & Conquer. Dit maakt dat liefhebbers van die franchise zich waarschijnlijk ook thuis zullen voelen in Tempest Rising. Bekijk hieronder de volledige PvP-match tussen Fred en Brandon.

Tempest Rising heeft op dit moment nog geen concrete releasedatum, maar wordt volgens de officiële Steam-pagina binnenkort verwacht.

Bron: 3D Realms
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tempest Rising

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

2023

Ontwikkelaar

Slipgate Ironworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord