Trailer: 3D Realms en THQ Nordic presenteren Tempest Rising

Geplaatst:

3D Realms en THQ Nordic slaan de handen ineen. Normaal gesproken kennen we 3D Realms van zieke shooters, maar dit keer zijn ze met wat anders bezig.

Mocht je nostalgische gevoelens hebben voor Command & Conquer, dan ga je wat leuks zien op je beeldscherm. Tempest Rising is namelijk keiharde actie, maar dan in een strategiegame. Bouw je eigen basissen en maak gebruik van de ziekste eenheden. In Tempest Rising kun je gebruik maken van drie verschillende facties. Daarnaast kun je straks twee campagnes spelen, geheel met een rijk verhaal en cut-scenes. THQ Nordic en 3D Realms noemen de game een klassieke RTS en deze bevat een competitieve multiplayermodus.

Tempest Rising wordt beschikbaar gemaakt voor de pc in 2023.

Bron: THQ Nordic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tempest Rising

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

2023

Ontwikkelaar

Slipgate Ironworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord