Marvel's Spider-Man: Miles Morales

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 19 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Gameplay: Bossbattle Spider-Man: Miles Morales onthuld

De eerste bossbattle van Marvel's Spider-Man: Miles Morales is onthuld. We zien voor een kort stukje de villain Rhino in actie.

De nieuwe beelden zijn afkomstig van Game Informer. Zij hebben namelijk deze maand exclusieve coverage voor Marvel's Spider-Man: Miles Morales te pakken. De Amerikaanse website begon daarom met deze video. We zien Miles en Peter Parker op de crashsite van wat militaire voertuigen. Miles verontschuldigt zich tegen de originele Spider-Man, wat wellicht duidt op een fout van de jonge superheld. Voordat ze de kans krijgen de boel te herstellen, breekt één van de villains los. We zien daarna kort wat gameplay fragmenten van Miles Morales versus Rhino. De actievolle gevechten zijn dynamisch, maar bestaan ook gedeeltelijk uit quick time events. Bekijk hier de gameplay van Marvel's Spider-Man: Miles Morales tijdens de PlayStation 5 showcase.

Spider-Man: Miles Morales is beschikbaar vanaf 19 november voor de PlayStation 4 en de PlayStation 5.

BRON Game Informer

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?