Gameplay: Bossbattle Spider-Man: Miles Morales onthuld

Geplaatst: 14 oktober 2020 20:10

De eerste bossbattle van Marvel's Spider-Man: Miles Morales is onthuld. We zien voor een kort stukje de villain Rhino in actie.

De nieuwe beelden zijn afkomstig van Game Informer. Zij hebben namelijk deze maand exclusieve coverage voor Marvel's Spider-Man: Miles Morales te pakken. De Amerikaanse website begon daarom met deze video. We zien Miles en Peter Parker op de crashsite van wat militaire voertuigen. Miles verontschuldigt zich tegen de originele Spider-Man, wat wellicht duidt op een fout van de jonge superheld. Voordat ze de kans krijgen de boel te herstellen, breekt één van de villains los. We zien daarna kort wat gameplay fragmenten van Miles Morales versus Rhino. De actievolle gevechten zijn dynamisch, maar bestaan ook gedeeltelijk uit quick time events. Bekijk hier de gameplay van Marvel's Spider-Man: Miles Morales tijdens de PlayStation 5 showcase.

Spider-Man: Miles Morales is beschikbaar vanaf 19 november voor de PlayStation 4 en de PlayStation 5.

Bron: Game Informer
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 november 2020

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord