The Great Ace Attorney Chronicles

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 27 juli 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Visual Novel
  • Gameliner score

Gameplay: Capcom showt gameplay The Great Ace Attorney Chronicles

Een game waar velen van ons op zitten te wachten is natuurlijk The Great Ace Attorney Chronicles. Gelukkig komt deze dan ook voorbij met een aangename trailer en flink wat gameplay.

The Great Ace Attorney Chronicles plaatst je in de huid van Herlock Sholmes die tien zaken krijgt om op te lossen. Dit doet hij middels "The Art of Deduction" waarin de speurneus aanwijzingen aan elkaar knoopt om verdachten in een hoek te drijven. Vervolgens is het aan Ryunosuke om de jury in de rechtszaal te overtuigen middels "Summation Examination". Weet je de jury te overtuigen, dan beginnen de schalen van het lot te tilten richting een bepaalde kant.

The Great Ace Attorney Chronicles verschijnt op 27 juli voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc.

BRON Capcom

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?