Gameplay: Capcom showt gameplay The Great Ace Attorney Chronicles

Geplaatst: 15 juni 2021 00:05
Aangepast: 15 juni 2021 00:06
-

Een game waar velen van ons op zitten te wachten is natuurlijk The Great Ace Attorney Chronicles. Gelukkig komt deze dan ook voorbij met een aangename trailer en flink wat gameplay.

The Great Ace Attorney Chronicles plaatst je in de huid van Herlock Sholmes die tien zaken krijgt om op te lossen. Dit doet hij middels "The Art of Deduction" waarin de speurneus aanwijzingen aan elkaar knoopt om verdachten in een hoek te drijven. Vervolgens is het aan Ryunosuke om de jury in de rechtszaal te overtuigen middels "Summation Examination". Weet je de jury te overtuigen, dan beginnen de schalen van het lot te tilten richting een bepaalde kant.

The Great Ace Attorney Chronicles verschijnt op 27 juli voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc.

Bron: Capcom
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Great Ace Attorney Chronicles

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

27 juli 2021

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord