The Great Ace Attorney Chronicles

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 27 juli 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Visual Novel
  • Gameliner score

Trailer: The Great Ace Attorney Chronicles aangekondigd

Binnenkort kunnen westerse Ace Attorney-fans weer aan de slag met niet één, maar twee ‘nieuwe’ delen in de franchise. Capcom heeft namelijk middels een trailer een collectie van twee voorheen Japan-exclusieve Ace Attorney-games aangekondigd in de vorm van The Great Ace Attorney Chronicles.

De collectie bestaat uit de games The Great Ace Attorney: Adventures en The Great Ace Attorney 2: Resolve, welke respectievelijk in 2015 en 2017 op de Nintendo 3DS uitkwamen in Japan. De avonturen spelen zich af in de late negentiende eeuw, ongeveer honderd jaar voor de gebeurtenissen uit de Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy. Hier neemt de voorouder van Phoenix Wright, Ryunosuke Naruhodo, het op tegen nieuwe excentrieke personages in de vertrouwde Ace Attorney-stijl. Er zijn echter ook nieuwe toevoegingen te bespeuren in de collectie, zoals de zogenaamde ‘Dance of Deduction’ en ‘Summation Examinations’. Daarnaast maakt Capcom gebruik van deze gelegenheid om de oorspronkelijk verschenen DLC voor de games en diverse andere gloednieuwe extra’s, zoals artwork, een muziekspeler en stemopnames mee te bundelen. Tegelijkertijd met de release van de game, verschijnt er tevens een digitale bundel van The Great Ace Attorney Chronicles en de Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy tezamen.

The Great Ace Attorney Chronicles is vanaf 27 juli 2021 beschikbaar op Steam, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Capcom

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?