The Great Ace Attorney Chronicles

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 27 juli 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Visual Novel
  • Gameliner score

15 Minutes Of: The Great Ace Attorney Chronicles

The Great Ace Attorney Chronicles is een verzameling van The Great Ace Attorney: Adventures en The Great Ace Attorney 2: Resolve. Het is voor het eerst dat de games buiten Japan zijn uitgebracht. Wij hebben vijftien minuten aan gameplay voor je opgenomen, zodat je kunt zien wat deze visual novel te bieden heeft. Check ook onze review van The Great Ace Attorney.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?