Gameplay: Codemasters toont next gen beelden van DiRT 5

Geplaatst: 21 september 2020 17:25
-

Codemasters heeft next gen beelden vrijgegeven van DiRT 5. We zien een race in het Cape Town Stadium.

We zien deze rallyrace in het first person perspectief. DiRT 5 heeft natuurlijk zoals de andere delen in de serie verschillende camera-opties voor de speler. De praktische effecten worden in deze gameplay video goed tentoongesteld. Het opvliegend zand zorgt voor een mooi visueel effect en de schade aan de voorruit is goed te zien. De volgende generatie aan consoles (Xbox Series en PlayStation 5) zorgen ervoor dat DiRT 5 flink wat opties krijgt. Zo is de visuele presentatie natuurlijk sterk verbeterd, maar kan de game ook frames per seconde bereiken van 120. Bekijk hier de preview van DiRT 5.

DiRT 5 is beschikbaar vanaf 6 november voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De game lanceert met de Xbox Series X/S, terwijl de PlayStation 5-versie spoedig daarna verschijnt.

Bron: Codemasters
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DiRT 5

Ontwikkelaar:

Codemasters

Uitgever:

Codemasters

Release:

6 november 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord