Gameplay: De wereld aan je voeten in Marvel's Spider-Man 2

Geplaatst:

2023 is een jaar van flink wat grote games. Waar Xbox nog kwam met Starfield, komt PlayStation spoedig met Marvel's Spider-Man 2. Het vervolg is groter dan ooit en heeft vrijheid als hoogste prioriteit op de agenda staan.

In Marvel's Spider-Man 2 nemen we niet de rol van één, maar van twee Spider-Man's aan. Miles Morales (Waarmee we speelden tijdens het maken van onze Marvel's Spider-Man Miles Morales Review) en Peter Parker (uit onze Marvel's Spider-Man review) nemen het gezamenlijk op tegen superschurk; Kraven. Dat is echter niet het enige kwaad dat het tweetal plaagt, het Venom symbioot ligt namelijk ook op de loer. Gedurende de State of Play moest er natuurlijk ook wat ruimte zijn voor onze favoriete superhelden. In de nieuwste beelden zien we hoe het New York van Spider-Man flink is uitgebreid. Daarnaast is de manier waarop we New York verkennen veranderd dankzij de introductie van de Web-Wings. Als klapper op de vuurpijl zien we ook nog hoe we bijna naadloos overschakelen van Peter naar Miles, iets wat we eerder hebben gezien in bijvoorbeeld een Grand Theft Auto V.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de verschillende Spider Suits, dan heeft Insomniac Games meer goed nieuws voor je. De Digitale Deluxe editie van Marvel's Spider-Man 2 kent namelijk vijf extra suits voor Peter, vijf extra suits voor Miles en een flink aantal pre-order bonussen. Alhoewel er met de nieuwe suit mechanics al een flink aantal samenstellingen zijn, wordt dat met de Digital Deluxe Edition dus nog groter.

Marvel's Spider-Man 2 kent een releasedatum van 20 oktober 2023. De game komt exclusief te verschijnen voor PlayStation 5.

Bron: State of Play
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man 2

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

20 oktober 2023

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord