Gameplay: Eerste gameplaybeelden The Quarry onthuld

Geplaatst: 7 april 2022 08:45

Supermassive Games heeft de eerste gameplaybeelden van The Quarry onthuld. Deze dertig minuten aan gameplay laten ons zien wat we straks van de game kunnen verwachten.

Een paar weken geleden had Supermassive Games The Quarry aangekondigd. Deze nieuwe horrorgame van de makers van Until Dawn speelt zich af op een zomerkamp waar een groep tieners geen leuke tijd beleeft. De ontwikkelaar heeft nu de eerste dertig minuten aan gameplaybeelden vrijgegeven. Hierin zien we dat de tieners, ingesproken door bekende acteurs als David Arquette, Lin Shaye, Ted Raimi, Ariel Winter, Justice Smith en Brenda Song, achterna gezeten worden door een wezen. Zij moeten samen zien te overleven en te vluchten. Zoals in de Dark Pictures-games van Supermassive, kun je ook in The Quarry verschillende keuzes maken voor de tieners. De keuzes die je maakt, bezegelen hun lot.

The Quarry verschijnt 10 juni voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Supermassive Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Quarry

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 juni 2022

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord