The Quarry

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 10 juni 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: Ontdek meer over The Quarry in nieuwe trailer

Er is een nieuwe gameplay overview trailer van The Quarry vrijgegeven. In de video vertelt een ontwikkelaar wat je qua gameplay kunt verwachten in de nieuwe horrorgame van Supermassive Games.

Supermassive Games is bekend van hun horrorgame Until Dawn, waarin de keuzes van de spelers invloed hebben op het verhaal. In The Quarry gebeurt hetzelfde. De game gaat over negen tieners die hun laatste nacht op kamp goed willen besteden. Om de beurt bestuur je een van deze personages. De keuzes die je maakt bepalen de relaties onderling en wie de nacht overleefd. Niet alle consequenties zijn direct zichtbaar. Daarnaast kun je het gebied verkennen voor collectibles en meer informatie over het kamp. De game moet daarnaast een cinematiche ervaring worden. Er is dan ook een filmmodus aanwezig in The Quarry, waarbij je de personages kunt aanpassen en kunt bepalen wie er moet overleven. Vervolgens hoef je alleen achterover te leunen en te genieten van de film. Met de online-multiplayer ervaring kun je met vrienden de game spelen of kun je ze laten stemmen op de belangrijkste beslissingen terwijl jij speelt.

The Quarry verschijnt op 10 juni voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?