Trailer: Ontdek meer over The Quarry in nieuwe trailer

Geplaatst:

Er is een nieuwe gameplay overview trailer van The Quarry vrijgegeven. In de video vertelt een ontwikkelaar wat je qua gameplay kunt verwachten in de nieuwe horrorgame van Supermassive Games.

Supermassive Games is bekend van hun horrorgame Until Dawn, waarin de keuzes van de spelers invloed hebben op het verhaal. In The Quarry gebeurt hetzelfde. De game gaat over negen tieners die hun laatste nacht op kamp goed willen besteden. Om de beurt bestuur je een van deze personages. De keuzes die je maakt bepalen de relaties onderling en wie de nacht overleefd. Niet alle consequenties zijn direct zichtbaar. Daarnaast kun je het gebied verkennen voor collectibles en meer informatie over het kamp. De game moet daarnaast een cinematiche ervaring worden. Er is dan ook een filmmodus aanwezig in The Quarry, waarbij je de personages kunt aanpassen en kunt bepalen wie er moet overleven. Vervolgens hoef je alleen achterover te leunen en te genieten van de film. Met de online-multiplayer ervaring kun je met vrienden de game spelen of kun je ze laten stemmen op de belangrijkste beslissingen terwijl jij speelt.

The Quarry verschijnt op 10 juni voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Quarry

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 juni 2022

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord