Trailer: The Quarry onthuld tijdens Summer Game Fest

Geplaatst:

The Quarry is een nieuwe horror game van Supermassive Games. De studio is natuurlijk bekend van de story-driven horror Until Dawn.

Net als Until Dawn focust The Quarry op een vermakelijk horror verhaal met de meest irritante personages die je maar kunt bedenken: hitsige tieners. Een perfecte formule voor een sterke horror game van Supermassive Games. Tijdens Summer Game Fest kregen we een nieuwe trailer te zien van The Quarry, net voor de release van de game. Het wordt dit weekend dus weer tijd voor een ouderwetse filmavond, maar dan met een film waarvan jij het verloop bepaalt. Dit keer ga je het lot van een groep tieners bepalen die vastzit in een bos, opgejaagd door monsters. En nee, het is geen Evil Dead.

The Quarry verschijnt op 10 juni voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Summer Game Fest

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Quarry

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 juni 2022

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord