Supermassive Games onthult filmmodus The Quarry

Geplaatst:

De eerder aangekondigde nieuwe game van Supermassive Games, The Quarry, is te spelen zonder dat er een controller aan te pas komt. De geheel aanpasbare movie modus is te selecteren in het hoofdmenu van de game.

De gamestudio Supermassive Games speelt wel vaker met het idee van een vervaging tussen games en verhalen, zoals bij het interactieve verhaal van de bekende game Until Dawn. In de nog niet uitgebrachte game The Quarry volgen we negen tieners die besluiten een feestje te bouwen op de laatste kampavond. Alle negen tieners zijn speelbaar, maar als je liever met je benen in de lucht geniet van het verhaal is ook dat mogelijk met de nieuw onthulde filmmodus. In het hoofdmenu kan je voor de film begint, kiezen voor de dood van alle personages, of misschien wil je ze wel allen in leven houden? Ook is er de Director’s Chair, waarbij je de reacties en karaktereigenschappen van de tieners van te voren in kan stellen. Als je echt niet kan kiezen, kan je ook alles randomiseren.

Hou jij ze allemaal in leven? The Quarry is te spelen vanaf 10 juni op de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: YouTube
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Quarry

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 juni 2022

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord