Check hier alle THQ Nordic Showcase content

The Quarry

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 10 juni 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Interactieve Film
  • Gameliner score

Supermassive Games onthult filmmodus The Quarry

De eerder aangekondigde nieuwe game van Supermassive Games, The Quarry, is te spelen zonder dat er een controller aan te pas komt. De geheel aanpasbare movie modus is te selecteren in het hoofdmenu van de game.

De gamestudio Supermassive Games speelt wel vaker met het idee van een vervaging tussen games en verhalen, zoals bij het interactieve verhaal van de bekende game Until Dawn. In de nog niet uitgebrachte game The Quarry volgen we negen tieners die besluiten een feestje te bouwen op de laatste kampavond. Alle negen tieners zijn speelbaar, maar als je liever met je benen in de lucht geniet van het verhaal is ook dat mogelijk met de nieuw onthulde filmmodus. In het hoofdmenu kan je voor de film begint, kiezen voor de dood van alle personages, of misschien wil je ze wel allen in leven houden? Ook is er de Director’s Chair, waarbij je de reacties en karaktereigenschappen van de tieners van te voren in kan stellen. Als je echt niet kan kiezen, kan je ook alles randomiseren.

Hou jij ze allemaal in leven? The Quarry is te spelen vanaf 10 juni op de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?